Home » Nieuws » Wisselende resultaten voor DSV teams

Wisselende resultaten voor DSV teams

Gepubliceerd op 19 oktober 2018 om 09:22

Alle DSV teams hebben weer gespeeld voor de externe competitive.

DSV2 tegen Hengelo was zoals verwacht een afslachting, DSV2 kon geen puntje halen, hoewel Dick Wassink er heel dicht bij was om het ere puntje te halen. uitslag 0-12

 

DSV3 tegen Almen1 hoewel de uitslag 1-7 het niet doet vermoeden, was het een gelijk opgaande strijd, Marco had zijn tegenstander waar hij verleden jaar van gewonnen had, weer onder controle, remise lag in het verschiet, maar hij maakte een klein foutje wat alsnog de partij koste.

Henk had geen kans en speelde de hele tijd na een slagzet met een schijf achter,, ook Bert stond lastig en moest ook  later schijfverlies accepteren en de partij, Ton had zijn partij moeten winnen, maar kon de winstgang niet vinden.

 

DWZ1-DSV1 8-8  Zowel Warnsveld/Zutphen als DSV zullen in de onderste regionen belanden in de hoofdklasse, DWZ schatten we iets sterker in, en het was ook een gelijkopgaande strijd, de beide kopmannen van de teams gaven geen krimp en remise was een feit voor Han Seinhorst, Chris Grevers stond iets lastiger maar kon het ook nog net remise tikken, Johan Bruggink kreeg een slagzet om de order kon nog de dam afpakken, maar met schijfverlies, zijn tegenstander met een hogere rating speelde het netjes uit en Johan verloor zijn partij,, Martijn Even speelde een superpartij stond lasting maar door een tijdelijk offer kwam hij super te staan, maar kon de winst net niet vinden, Gert Wisselink leek op winst te staan, maar dit bleek schijn te zijn, ook hier een remise. Jos had weer eens een fantasie partij, zijn tegenstander ging hierin mee, Jos kwam nog lastig te staan  maar ook hier weer remise als uitslag. Michaël Westerveld leek moeilijk te staan, maar schijn bedriegd, hij kon in de analyse alle varianten weerleggen, echter in de partij verraste hij zijn tegenstander toen deze achter een schijf liep met een  niet moeilijke maar veraderlijke finesse in een 3 om 2 kwam hij op dam wat de partij winst even later betekende, Jan Seinhorst lek zijn partij te verliezen,maar zijn tegenstander besloot wat anders te doen en Jan kon nog net de remise binnenharken gelukkig. Wij konden met dit reslutaat wel leven immers het derde punt is binnen. DSV laat voorlopig nog vier teams onder zich.


«   »