Home » Nieuws » eerste winst in de hoofdklasse, DSV2 kan geen vuist maken, DSV3 verliest tegen Aalten

eerste winst in de hoofdklasse, DSV2 kan geen vuist maken, DSV3 verliest tegen Aalten

Gepubliceerd op 2 oktober 2018 om 16:21

ADC1-DSV3 6-2

DSV3 gaf alles, maar meer dan twee remises van Ton en Henk zaten er niet in, hoewel Bert ook heel goed weerstand bood was zijn foutje een 1 om 3 die hij overzag bepalend voor zijn partij, Wim kon niet echt een vuist maken en verloor vrij kansloos.

 

DSV2 - DIOS Beltrum 4 uitslag 2-10

de eerste wedstrijd voor het tweede team tegen Beltrum verliep niet zo goed, wellicht hadden de dammers van DSV gehoopt dat ze punten konden halen maar niets is minder waar tegen Beltrum kon niemand echt een vuist maken, alleen Johan en Dick konden de punten binnen halen en de rest moets volstaan met verlies.

 

DSV1 - Brummen CT uitslag 10-6

Deze wedstrijd beloofde een spannende wedstrijd te worden en bepalend voor de onderste regionen in de hoofdklasse. DSV deze keer op zijn sterkst kwam goed uit de startblokken, hoewel met enig geluk, Han Bruggink stond een schijf achter, maar zijn tegensrtander overzag een damzet en verloor even later de partij, Jos had ook goede winstkansen maar kon dit niet in winst omzetten, Michaël kreeg in het eindspel de overmacht, iedereen zag wel de winst, maar onder tijdsdruk nam hij de verkeerde beslissing waardoor ook deze partij in remise eindigde, Han won ook zijn partij, Chris, Martijn speelden ook remise, Jan had het even moeilijk maar kon toch ook de remise binnen harken, ook Gert had het niet gemakkelijk, maar zag nog net de remise grenzen........ de eerste winst is binnen

 


«   »