Home » Nieuws » DSV1 verliest van Lent, DSV2 komt tekort, eerste winst voor DSV3

DSV1 verliest van Lent, DSV2 komt tekort, eerste winst voor DSV3

Gepubliceerd op 31 oktober 2018 om 10:44

DSV1-Lent uitslag 6-10

Het was een zeer spannende strijd en DSV ging gelijk op, de gasten hadden een sterke opstelling en we konden onze borst nat maken op alle borden hadden de gasten een hogere rating, Han Seinhorst had zoals verwacht geen kans, de druk werd te groot, ook Chris Grevers moest snel capituleren na een mislukte opening. Martijn Even heft volgens ons ergens de remise laten liggen,. Jos Rave speelde een sterke partij en werd beloond met een remise, Johan Bruggink stond op verlies,maar zijn tegenstander wou te snel een doorbraak nemen, maar Johan kon terug combineren hier werd iets te snel remise overeen gekomen want de kansen voor een eventuele winst waren duidelijk nu voor Johan.

Jan Seinhorst verloor terecht zijn partij doordat hij teveel na de kant speelde het centrum lag open waar zijn tegenstander effectief van heeft gebruikt. Gert Wisselink kwam mooi uit de opening en werd steeds sterker, na een lichte damcombinatie won hij terecht. Michaël Westerveld moest erg secuur spelen in de opening om niet te worden overspeeld, hierna kwam hij steeds beter te staan wat uiteindelijk winst opleverde.

 

DSV2- DVOIJ 3-9

ook hier weer blijkt dat DSV2 tekort komt in de eerste klasse na het afstaan van een paar sterkere spelers aan het eerste.

Jan Colenbrander was de uitzondering op de avond hij speelde een keurige remise tegen zijn [veel] sterkere tegenstander.

 

DIOS5- DSV3 uitslag 3-5

de eerste winst voor dit team, Marco te Brake wint zijn eerste partij dit seizoen, Wim Hebbink ook en Henk Koskamp speelde remise, Ton Orriens normaal goed voor een puntje verloor echter, door deze overwinning is DSV3 voorlopig van de laatste plaats af.

 

 


«   »