Home » Nieuws » DSV3 verliest van DZW Warnsveld2 met een clean sweep, DSV4 verliest ook met 2-6, DSV1 wint ook de zesde wedstrijd

DSV3 verliest van DZW Warnsveld2 met een clean sweep, DSV4 verliest ook met 2-6, DSV1 wint ook de zesde wedstrijd

Gepubliceerd op 29 november 2016 om 08:46

DSV3 is bezig met een wisselvallig seizoen, dit keer werd met 0-8 verloren, een clean sweep noemen ze dat, jammer .... het word nu weer tijd dat er weer enkele wedstrijden gewonnen worden. Aanstaande donderdag bijvoorbeeld tegen de buren van Aalten ADC1 zou een mooie opsteker zijn.

DSV4 deed het iets beter maar met een 2-6 verlies blijven ze stevig onderaan staan, de vraag is ...kan dit DSV team nog een wedstrijd winnen?? We hopen het zou mooi zijn.

DSV1 zette DVOIJ2 aan de kant met een 9-3 overwinning, invallers komen tot grote daden, ook nu weer invaller Martijn Even, had het grote geluk dat bij tijdnood zijn tegenstander een 3 om 3 doorbraak niet zag, en even later was het Martijn zelf die op dam kwam met winst.

Jos Rave was al voor 21.00uur klaar hij overspeelde zijn tegenstander totaal, in de opening kwam Jos al een schijf voor en later was er een combinatie naar dam. Gert Wisselink kreeg de partij ook geschonken doordat zijn tegenstander een damzet zag die er niet in zat.

Michaël Westerveld moest tegen het bolwerk Jan Fokkink hoewel de opbouw goed was koos hij op de 22e zet een verkeerd plan [ de specialisten konden dit beamen] en kreeg het een stuk moeilijker, omdat Jan Fokkink met een remise aanbod kwam, werd dit direct geaccepteerd.

Tjaa en dan Chris Grevers.....sta je gewonnen is de partij bijna afgelopen en denk je met een leuke doorbraak naar dam te kunnen gaan... word je compleet verast met een ruil die direct verlies is. Chris had hier niet na gekeken.

Lambert Jan Koops deed wat ie doen moest hoewel het niet gemakkelijk ging en won door een combinatie doordat zijn tegenstander in tijdnood een foutje maakte.


«   »