Home » Nieuws » Voorthuizen net iets sterker

Voorthuizen net iets sterker

Gepubliceerd op 10 maart 2019 om 14:41

De laatste wedstrijd tegen Voorhuizen was voor DSV nog wel belangrijk om een beetje weg te komen van een degradatieplek.

Doordat Gert en Martijn afwezig waten moesten we met twee invallers spelen.

Jos kon de schijven opruimen nadat hij geen zetcontrole gedaan heeft, zijn tegenstander kon plakken naar dam, Jan Colenbrander stond op winst maar kon de winstvariant niet vinden, met remise als uitslag.

Daartegen had Henk het geluk dat zijn tegenstander de winst liet liggen, ook hier remise

Han Bruggink had een slechte stand en kon dit niet meer compenseren ook hier verlies.

ook Jan Seinhorst moest steeds meer naar achteren spelen en moest uiteindelijk ook capituleren, ....... dat zag er niet goed uit voor ons het zag er naar uit dat we een behoorlijk pak slaag zouden gaan krijgen.

Chris speelde remise maar zag twee keer de winst over het hoofd, dit had duidelijk een winstpartij moeten worden maar ja.......

de twee kopmannen van DSV hadden zeer zware tegenstanders maar....... Michaël geloofde niet dat zijn tegenstander een 4 om 3 over het hoofd zag, was dit een lokzet?? Maar hij kon niets vinden dus toch maar het zetje nemen, met een schijf voor moest er nog wel secuur gespeeld worden, en won uiteindelijk zijn partij. Han Seinhorst speelde ook een perfecte partij en kon zijn sterke centrum doordrukken en dwong zijn tegenstander naar de rand, zijn tegenstander moest een nadelige dooorbaak nemen, wat voor Han genoeg was om de partij af te make.

een krappe 7-9 verlies net niet dat ene puntje voor een 8-8

toch een prachtig sterk seizoen voor DSV in de hoofdklasse nu maar weer afwachten of we nog in de hoofdklasse mogen blijven


«   »