Home » Nieuws » DSV3 wint , en DSV1 zorgt bijna voor een stunt

DSV3 wint , en DSV1 zorgt bijna voor een stunt

Gepubliceerd op 8 februari 2019 om 14:29

DSV3 tegen DIOS 5 was een wedstrijd wie de laatste plaats zou bezetten in de tweede klasse. DSV3 moest met twee invallers aan de bak, dus dat beloofde niet veel goeds. Maar het tegendeel was waar.

DSV3 begon furieus, het was bijna half negen en er waren twee partijen uit , invaller Marco won keurig zijn wedstrijd, Ton stond ook al ruimschoots gewonnen . Invaller Rudolf speelde op het eerste bord en deed dit met verve. een goede remise. Bert stond ook gewonnen, maakte nog een foutje door verkeerd te slaan met dam, maar won alsnog zijn partij een ruime 7-1 overwinning voor DSV3

 

Wageningen-DSV 11-5

Tja ook zonder Chris beet DSV van zich af er had bijna een stuntje ingezeten, [vonden wij althans]

Han en zijn tegenstander besloten al snel remise, op de overijge borden was er overall vuurwerk en wij maakten het de koploper erg lasting. Invaller Henk Tuenter kon niet opboxen tegen zijn tegenstander en verloor zijn partij.. Op de overage borden stonden we echt niet slechter Johan Bruggink moest de partij naar remise sturen door een remise combinatie met doorbraak naar dam, Jan Seinhorst leek gewonnen te staan, maarr schijn bedriegt ook hier remise, Gert Wisselink verloor zijn partij doordat het hele centrum openlag zijn tegenstander kon [bijna] gewoon doorstomen naar de achterlijn, deze druk werd teveel veel. Martijn Even speelde een super partij tegen een heel sterke tegenstander, Martijn had toen hij dam had deze door een twee om drie moeten ruilen waardoor de stand weer gelijkwaardig zou worden maar in plaats hiervan werd het een simple een om een, met de klok bijna op vallen voor de twee strijders was zijn tegenstander met een opositie de winnaar,, de sterke tegenstander van Michaël kon geen grip krijgen op zijn tegenspel en ook hier werd het remise. Jos Rave had een winnende positive, maar sloeg te snel met de verkeerde schijf [zie toernooibase] waardoor het te lasting werd om de partij te winnen, al met al zeer goed gedamd door DSV maar de tegenstander was gewoon [net] beter.


«   »

Maak een Gratis Website met JouwWeb