Home » Nieuws » DSV1 wint ook van Zevenaar, DSV2 haalt weer een puntje

DSV1 wint ook van Zevenaar, DSV2 haalt weer een puntje

Gepubliceerd op 25 januari 2018 om 13:44

DSV1 thuis tegen Zevenaar, we speelden in de sterkste opstelling, Zevenaar had een taktische aanpassing gedaan, Han was als eerste snel klaar voor 21.00 uur zijn tegenstander kwam in de opening schijf achter, toen even later ook nog een dam op het veld kwam door een slagzet was de partij uit in 21 zetten.

Lambert Jan deed er iets langer over, op de 21e zet kwam hij een schijf voor en ook hier was de partij na 35 zetten afgelopen.

Michaël koos eieren voor zijn geld na de reeks nederlagen en accepteerde de remise in een betere stand. Ook Chris deed dit in een moeilijke stand. Jan Seinhorst won net het eindspel doordat zijn tegenstander op de verkeerde lijn ging.Gert kwam in een verloren eindspel terecht en verloor als enige. uitslag 8-4

DSV2 uit tegen DIOS3 Beltrum een belangrijke wedstrijd, Martijn dit seizoen goed op dreef, moest dit keer de eer aan de tegenstander laten, ook Jos verloor zijn wedstrijd , maar hier tegenover stonden de winstpartijen van Henk, en Johan en de remise van Dick uitslag 6-6 weer een klein gaatje geslagen ze staan nu drie punten los van de degradatieplek.


«   »

Maak een Gratis Website met JouwWeb