Home » Nieuws » derde team is ook uitgespeeld, DSV1 wint nipt van DVOIJ1

derde team is ook uitgespeeld, DSV1 wint nipt van DVOIJ1

Gepubliceerd op 16 januari 2018 om 07:43

Het derde team speelde gisteren de laatste wedstrijd van het seizoen, ook deze ging verloren met 2-6 van Almen1, Jan Colenbrander haalde de ere punten en won als enige van DSV zijn partij.Helaas is het derde op de laatste plaats geeindigt in de tweede klasse. DSV4 is op een keurige vierde plaats gebleven.

DSV1 moest de lastige wedstrijd tegen DVOIJ1 spelen, verleden seizoen verloren we deze wedstrijd met 7-5 waardoor het kampioenschap verloren werd. Ook nu weer was de opstelling bijna hetzelfde en hadden we bijna weer dezelde tegenstanders, dit keer was het DSV1 die het geluk aan hun zijde had, Chris kwam op voorsprong door een fout, kon deze schijf niet houden, maar kreeg wel een positioneel voordeel, welke omgezet kon worden in winst.

Lamber Jan won ook door een combinatie, Gert Wisselink kon Mario Damen op remise houden, Jan Seinhorst verloor door een combinatie en ook Michaël Westerveld zag een doorbraak met open lijn, echter er bleef een schijf staan waardoor de dam afgepakt kon worden, ook hier konden de schijven in het doosje verlies.

Han Seinhorst moest in de late uurtjes, zijn tegenstander speelde uitstekent, maar in het eindspel speelde hij net een verkeerde schijf waardoor Han nog net de winst kon binnen peuteren door een overmacht eindspel.

DSV2 haalde een belangrijk punt eerder in de week tegen Zevenaar en heeft iets ruimte in de degradatie strijd


«   »