Home » Nieuws » Kampioensschap adieu!!

Kampioensschap adieu!!

Gepubliceerd op 6 maart 2017 om 11:54

DSV1 had de wedstrijd tegen DVOIJ moeten winnen, maar het kwam anders, DVOIJ had hun sterkste spelers in het midden geposteerd, wij liepen achter de feiten aan deze avond

Chris had een Lange Vleugel Opsluiting en kwam hier niet lekker uit, werd zeg maar gewoon overspeeld, de punten gingen naar de tegenstander.

Jos stond al opgesloten in de opening en dreigde zelfs aan twee zijden te worden opgesloten, wellicht had Jos hier anders kunnen spelen maar of het wat opgeleverd had wie weet, ook hier gingen de punten naar de tegenstrander.

Invaller Jan Seinhorst had een gelijkwaardig spel, remise

Han Seinhorst won zijn partij doordat zijn tegenstander te enthousiast was en een verkeerde voorpost plaatste die niet gehouden kon worden.

Michaël verloor zijn partij , onder tijdruk werd een afruil naar achter gemaakt zodat er meer speelruimte kwam, maar hierdoor kwam hij in zwaar weer hier was duidelijk een andere keuze beter, iets later kwam hierdoor een heuse Coup Royal voor de tegenstander en konden de handen in de lucht.

Gert won nog wel zijn partij maar dit was niets meer waar

Uitslag 5-7

Wij feliciteren natuurlijk wel onze damvrienden uit Winterswijk met het behaalde kampioenschap want ook zij hebben dit natuurlijk dik verdiend


«   »

Maak een Gratis Website met JouwWeb