Home » Nieuws » DSV2 sprokkelt punten

DSV2 sprokkelt punten

Gepubliceerd op 21 februari 2017 om 11:31

Weer een krap verlies met 5-7 nu tegen DVOIJ2, verlies partijen van Henk Tuenter, en Martijn Even, daartegen winst voor Han Bruggink net niet genoeg.

DSV2 heeft al drie wedstrijden krap verloren dus er had ook meer in gezeten, tegen WDV2 beloofde het ook spannend te worden, het iets hoger geplaatste WDV2 was wel favoriet,maar zoals in deze klasse gebleken is geeft dit geen garantie.

DSV2 begon goed, Joop Huls poetste Zeeg Jongkoen van het bord door middel van een combinatie, Han Bruggink en Martijn Even speelden remise, WDV2 scoorde tegen Henk Tuenter kwam in een overmacht eindspel terecht......... zou DSV2 met de zege naar huis gaan??? het leek er wel op want Jan Seinhorst stond remise achtig en in de analyse was ook remise het meest logisch, maar zijn tegenstander had het beter gezien en vond nog een weg naar winst, hadden de stuurlui aan wal wat overzien in de analyse?....

verlies voor Jan door uiteindelijk een overmacht

Maar DSV2 kan tevreden zijn met dit extra puntje.

Wellicht kan DSV2 de goede vorm behouden en de inhaal wedstrijd volgende week tegen Zevenaar ook een goed resultaat boeken.


«   »

Maak een Gratis Website met JouwWeb