Home » Nieuws » DSV2 kan net niet voor verrassing zorgen, DSV 1en DSV 3 winnen

DSV2 kan net niet voor verrassing zorgen, DSV 1en DSV 3 winnen

Gepubliceerd op 1 november 2016 om 11:43

DSV2 kwam met een knappe prestatie terug van Winterswijk, ze konden de kampioenskandidaad net geen pootje lichten een 5-7 verlies.

Een knappe prestatie Han Bruggink kon de zeer sterke Eric ten Hagen afstoppen, remise, nog mooier was de klok overwinning van Jan Seinhorst op Kees Spruijt, Joop Huls kon ook een remise bijschrijven, maar Johan Lammers liep in een simpele combinatie. Henk Tuenter had het betere spel en kon zijn partij net niet winnen als Henk had gewonnen was het een gelijkspel geworden tegen Winterswijk, nu moest Henk berusten in remise. Martijn Even kon geen vuist maken tegen zijn veel sterkere tegenstander en verloor.

 

DSV3 speelde afgelopen maandag tegen Brummen 2 en won met 5-3 de wedstrijd, een mooie overwinning van Henk Koskamp door deze overwinning blijft Henk topscoorder in zijn klasse. Ook Jan Colenbrander is goed in vorm tegen een sterkere tegenstander won Jan zijn partij, ook Bert Veldhuis speelde remise tegen een sterkere tegenstander, Dick Wassink moet zijn vorm nog vinden, hij verloor zijn partij. Een mooie team overwinning van DSV3

 

DSV1 speelde maandag ook maar nu tegen DEZ Laren2 , altijd een lastige tegenstander, vorig jaar zijn we gestruikeld over Laren 2  en verloren hierdoor het kampioenschap, Han Seinhorst kwam al snel op dam doordat zijn tegenstander een foute voorzetting koos. Chris Grevers stond beter maar kon de winst niet vinden waardoor remise het juiste resultaat was, Jos Rave en Herman Beuzel speelden een gelijkwaardige partij met ook hier remise, invaller Han Bruggink won zijn partij doordat hij zijn tegenstander zwaar onder druk zette in het centrum, Han kon schijfwinst en even later nog meer schijven winnen, een mooie overwinning.

Michaël Westerveld kon de opsluiting niet volmaken en moest tempo verlies nemen hierdoor kwam Jan Koerselman wel heel erg naar voren, de weg naar remise moest zuiver gespeeld worden in de eindfase. ook hier remise - uitslag 9-3

Door de vierde overwinning op rij van het eerste, zijn ze nu mede koploper


«   »