clubkas gespekt

DSV heeft de clubkas gespekt en een mooi bedrag ontvangen 100 euro dankzij Rabo Clubsupport

wij bedanken iedereen van harte die gestemd heeft.

Een persoonlijk bedankje

Voor Rabobank is een club zoveel méér dan een club. Daarom Biedt Rabobank clubs en verenigingen een steuntje in de rug. Juist nu. Damcombinatie DSV (Dinxperlo-Sinderen-Varsseveld) bedankt iedereen die op ons heeft gestemd. Met deze bijdrage kunnen wij ons bestedingsdoel realiseren.

Het doel van DSV

Door midden in de maatschappij te staan doen we een poging tot het verminderen van de als maar groeiende eenzaamheid. Door het organiseren van vrijblijvende toernooien en bijeenkomsten hopen we daaraan een bijdrage te kunnen leveren. Daarvoor is nodig dat we publicitair aan de weg timmeren. Daar willen we als bestedingsdoel beschrijven. Daarnaast hopen we nog altijd met het aanbieden van een jeugdopleiding ook daar nieuwe leden te kunnen werven, ons tweede doel.

 

Over Damcombinatie DSV (Dinxperlo-Sinderen-Varsseveld)

De vereniging bestaat uit ongeveer 22 leden, die elkaar al jarenlang gevonden hebben op het gebied van de damsport. Zowel op competitie- als recreatief niveau worden de degens gekruist. Binnen de eigen club en in de regio. Voor oud, maar ook voor jong. Saamhorigheid en gezelligheid zijn de pijlers waarop we elkaar benaderen. Op die manier willen we een maatschappelijke functie vervullen, door naar elkaar om te zien.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.