Home » Nieuws » uitslagen DSV teams

uitslagen DSV teams

Gepubliceerd op 24 september 2019 om 10:16

DSV1 - DIOS Beltrum  uitslag 8-4

DSV moest de lastige eerste uitwedstrijd met twee invallers beginnen. Echter de invallers deden uitstekende zaken.

Invaller Henk Tuenter stond lastig maar  kon het nog net remise houden, de andere invaller Johan Lammers leende de aangeboden remise af en kon in het eindspel te losse schijf van zijn tegenstander op peuzelen waardoor er een overmacht eindspel voor Johan was en zijn tegenstander terecht op gaf. Jan Seinhorst  kon de partij ook net remise houden doordat in het eindspel hij nog net een extra tempo kon meepakken waardoor het remise was. Chris Grevers had een gelijkwaardige partij Chris en zijn tegenstander kwamen dan ook  snel remise overeen. Gert Wisselink had het ook moeilijk in tijdnood  miste hij ook nog door middel van een mooie combinatie de winst welke na de partij door M. Westerveld werd aangegeven, even later werd ook hier remise besloten. Michaël Westerveld had in het centrum zwaar overwicht, de opsluiting van zijn tegenstander kwam niet op gang, en het overwicht werd te groot waardoor Michaël de partij won.

 

DSV2 - DSV3 uitslag 7-1

DSV3 had niet veel in de pap te brokkelen, het ere puntje werd gehaald door Henk Koskamp maar hij speelde niet nauwkeurig zodat hier de winst werd gemist Johan Lammers kon nog van geluk spreken.

Bert Veldhuis had lange tijd mooi spel tegen Jan Colenbrander, maar maakte een fout en verloor de partij.

Ton Orriëns tegen Henk Tuenter ook hier maakte Ton een verkeerde beoordeling waardoor Henk achter een schijf kon lopen met doorbraak naar dam. Wim Hebbink en Dick Wassink maakte het spannend, maar het was Dick die aan het langste eind trok.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb