Home » Nieuws » Verslag Persoonlijk Sneldamkampioenschappen van Gelderland

Verslag Persoonlijk Sneldamkampioenschappen van Gelderland

Gepubliceerd op 30 april 2018 om 09:27

DSV ging met drie leden naar Almen om deel te nemen aan het Persoonlijk Gelders sneldamkampioenschap.

Gert Wisselink, Ton Orriëns en Michaël Westerveld, indeling Gert en Michaël in groep B en Ton in groep D, aangezien groep D maar twee deelnemers had, lag de prijs voor het oprapen voor Ton, hij moest alleen winnen tegen zijn directe concurrent, Ton won deze wedstrijd met verve en was al zeker van het Gelders kampioenschap, maar Ton wou natuurlijk ook nog meer punten pakken, groep D was gezamelijk ingedeeld met groep C en de aspiranten, Ton kon nog enkele puntjes pakken en met drie gewonnen en een gelijkspel  7 punten uit 15 wedstrijden eindigde Ton in de onderste regionen in de gezamelijke eindstand, maar wel Gelders kampioen klasse D !!

IMG_4817.jpg

Gert en Michaël hadden een totaal verschillende start, Gert zoals gewoonlijk had een prima start, deed lang mee in de kopgroep, maar na de pauze was het "harken" en met moeite konden er nog punten worden toegevoegd.

Bij Michaël was het omgekeerd, voor de pauze "harken" en puntjes sprokkelen na de pauze was het top en kwamen de punten binnen.  Michaël ging zowaar nog Gert voorbij in de eindrankschikking maar net een puntje tekort voor een eventuele plaatsing voor het NK., maar gebroedelijk  op plaats zes en zeven in de eindstand. Een goed resultaat.

Capture-2.jpg


«   »