DSV1 wint kraker, en ook DSV3 wint

DSV1 strijd tegen degradatie uit de hoofdklasse, en om een kans te maken moest er gewonnen worden van Wageningen 2, en dat lukte maar net 7-5 winst.

Er werd volop strijd geleverd aan alle borden.

Han kreeg de winst wel erg gemakkelijk, zijn tegenstander maakte een opspeelfout en Han nam de 1 om 3 zijn tegenstander gaf direct op.

Chris en Jan Seinhorst stonden goed en leken te winnen. Maar de tegenstander van Chris kon de druk eraf halen en  daarna werd het snel remise. Jan leek te winnen doordat hij zijn tegenstander omsingelen kon, maar na een verrassende remise combinatie van zijn tegenstander was het remise. Bij de partij van Martijn was het lange tijd gelijk, maar zijn tegenstander maakte een fout en Martijn  kreeg overmacht - de tweede winstpartij.

Gert stond moeilijk, misschien was het nog ergens remise maar doordat zijn tegenstander een dam had was het al lastig, en na een schijf verkeerd gespeeld te hebben kon hij niet meer over de lijn komen en moest opgeven. de laatste  partij die bezig was Michaël leek in een 6 om 6 beter te staan met winst mogelijkheden, maar zijn tegenstander ontweek deze vakbekwaam. Kwam zelf beter te staan door een foute zet van Michaël  en met 2 dammen tegen 1 dam en 4 schijven in een soort Anti -Scouppe  kon Michaël de Tric-Trac lijn bezet houden en de lange lijn waardoor uiteindelijk de belangrijke remise  er kwam.

 

DSV3 moest uit tegen  tegen koploper Winterswijk 2.

Een verrassende uitslag 5-3 winst voor DSV3. een goede winstpartij van Frank  op een sterkere tegenstander en Gert Rutgers waren bepalend voor de winst.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb