slechte week voor DSV

Winterswijk............. ja dit dreunt nog lang na.

Zowel DSV2 als DSV1 hadden Winterswijk als tegenstander.

DSV2 verloor minimaal met 3-5 maar had meer verdiend

uitstekende partijen met een blauwe notering voor Johan Lammer [ winstpartij] en Henk Tuenter [remise] tegen sterkere tegenstanders, Bert verloor kansloos,

Han Bruggink beleefde echt een nachtmerrie -in een vaste stand won hij een schijf, met zijn tegenstander in heftige tijdnood. Han ging knoeien met zijn stelling en zijn tegenstander kon met een schijf achter een dodelijke stelling opbouwen, de combinatie kwam eruit hij verloor zijn + schijf en kwam slecht te staan en verloor uiteindelijk ook nog.

DSV1 moest op bezoek naar Winterswijk.

WDV was in zijn sterkste opstelling en wij ook. Maar DSV had geen kans

Het leek allemaal nog mee te vallen Chris zat opgesloten aan zijn rechterkant en liep heel tijd achter de feiten aan. Martijn stond gelijkwaardig maar na een gemeen schijnoffer van zijn tegenstander was het bekeken.

Uitgerekend ons oudste lid was op deze avond de positieve factor hoewel zijn tegenstander wel meehielp. In een op het oog verloren stelling dacht zijn tegenstander het vlot uit te maken met een krachtzet, maar Jan had nog een combinatie achter de hand  waardoor hij zijn partij won.

Gert stond ook niet gemakkelijk en kwam steeds meer in de verdrukking ook hij verloor.

Michaël stond ook niet gemakkelijk maar de stand was nog wel houdbaar, maar doordat er geen zetcontrole waar een 3om 5  werd gedaan kon hij ook opgeven.

Zelfs onze punten machine Han Seinhorst is dit seizoen niet in vorm. Han kon geen vuist maken tegen zijn tegenstander, en kwam in een nadelig eindspel terecht. Zijn tegenstander maakte het keurig af

Een dikke nederlaag 10-2 was het feit

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb