Uitstekende resultaten PK sneldammen Gelderland

Wat een prachtige damdag was het afgelopen zaterdag

Een goede opkomst, een stralende dag, en een goede deelname van de DSV leden en dit ook nog met een prachtig resultaat

Het werd een Zwitsers ronde toernooi en de klassen werden bij elkaar gemixed, en de jeugd moest een ronde toernooi doen.

Het eerste toernooi voor Henk Vossers, hij verloor redelijk veel wedstrijden maar kon gelukkig ook enkele punten pakken

resultaat 1e plaats klasse D

In klasse B had Henk Tuenter een slechte start, en kwam langzaam op gang met als eindresultaat een mooie plaats in het middenveld en ........ maar één puntje tekort voor plaatsing voor een NK deelname.

Een klasse hoger had Gert Wisselink het niet makkelijk en moest ook nog eerder weg waardoor hij geen kans maakte op een goede klassering.

Michaël Westerveld had één super start, sperlde remise tegen een topper, vergat te winnen van een andere topper en verloor deze partij ook nog, maar scoorde regelmatig punten.

Door enkele verliespartijen kwam hij uiteindelijk net iets te kort, ook hier een mooie klassering en ook één punt tekort voor plaatsing voor het NK.

En dan onze dames Yun van Haperen en Noortje Lammers gingen gelijk op, Opvallend was dat het voor Noortje haar eerste toernooi was, Noortje won zelfs van Yun, beide dames boekten een mooi resultaat en konden zich zels plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen 

img_3121-standard-qfke3a.jpgimg_3106-standard-3769fx.jpg

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb