PROJECT SAMEN IS LEUKER

afbeelding1-1.jpg afbeelding3.jpg

Op 22-januari-2024 was de aftrap van het Pilot project “Samen is leuker”  DSV was hiervoor gevraagd of wij hiervoor mogelijkheden hadden, en wij hebben natuurlijk ja gezegd. Aangezien het eerste team de belangrijke wedstrijd tegen Warnsveld-Zutphen 2 moesten spelen hebben Miranda, Bert en Henk en Henk dit gelukkig opgepakt waarvoor dank.

Er waren drie personen gekomen, de gasten kwamen uit Terborg, Sinderen en Breedenbroek. waaronder ook oud DSV-er Rudolf Ruesink, en de

avond kan wel als geslaagd genoemd worden de organisatie en begeleiding was in handen van Carissa Dieker van Sociaal Werk Oude IJsselstreek. Een aangename verassing was dat zij een behoorlijk potje kon dammen en zo ook van Bert kon winnen. De zaal was lekker vol en iedereen had er zin in en het was een gezellige avond voor hun, enkele bleven zelfs nog even hangen om de wedstrijden te bekijken. We zullen zien wat hier uit komt maar het belangrijkste is dat wij ons als DSV in de kijker hebben gespeeld. Er zal ongetwijfeld een vervolg komen.